After school

╚ścoala Premium pe care comunitatea noastr─â o a╚Öteapt─â!

protectie covid
Am luat toate m─âsurile de organizare a activit─â╚Ťii ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â epidemiologic─â pentru prevenirea ├«mboln─âvirilor cu virusul SARS-CoV-2 ├«n cadrul unit─â╚Ťii noastre de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt. Vezi aici m─âsurile de preven╚Ťie privind infectarea cu noul coronavirus (Covid-19).

Programul After School Scoala ta privata din Bucuresti

Programul AFTER SCHOOL se adreseaz─â elevilor din ciclul primar care frecventeaz─â alt─â ╚Öcoal─â dec├ót ╚ścoal─â Gimnazial─â International Premium School of Bucharest ╚Öi cuprinde zilnic diferite tipuri de activit─â╚Ťi: activit─â╚Ťi de preg─âtire a temelor ╚Öcolare, consolidarea cuno╚Ötin╚Ťelor ╚Öi preg─âtire suplimentar─â, activit─â╚Ťi voca╚Ťionale (Cluburi incluse sau nu ├«n tax─â, ├«n func╚Ťie de tipul de program ales), activit─â╚Ťi liber-alese ╚Öi ludice, precum ╚Öi 2 mese/zi ( masa de pr├ónz ╚Öi gustarea de dup─â-amiaz─â). Activit─â╚Ťile sunt coordonate de c─âtre pedagogul ╚Öcolar, c─âruia i se al─âtur─â profesorii de specialitate care conduc activit─â╚Ťile voca╚Ťionale (Cluburi).

Copiii beneficiaz─â de spa╚Ťii ╚Öi dot─âri ultra-moderne (bibliotec─â, laboratoare ╚Öi cabinete didactice, s─âli de studiu cu table interactive ╚Öi alte materiale didactice adaptate nivelurilor de v├órst─â, sala de mese, spa╚Ťii indoor ╚Öi outdoor destinate activit─â╚Ťilor sportive ╚Öi ludice).

Programul AFTER SCHOOL r─âspunde nevoilor educa╚Ťionale ale ╚Öcolarilor, raportate la echilibrul dintre activitate intelectual─â ÔÇô activitate fizic─â ÔÇô relaxare, precum ╚Öi programului prelungit de lucru al p─ârin╚Ťilor.

AU ├ÄNCEPUT ├ÄNSCRIERILE ON-LINE ├ÄN ANUL ╚śCOLAR 2021-2022 !
Detalii si inscrieri

Arii/Profile vocationale optionale Scoala ta privata din Bucuresti

Oferta educa╚Ťional─â a ╚ścolii include activit─â╚Ťi voca╚Ťionale op╚Ťionale, care au drept obiective principale dezvoltarea armonioas─â, identificarea fondului aptitudinal ╚Öi, mai ales, dezvoltarea acestuia pentru a atinge performan╚Ťa.

Ariile voca╚Ťionale ├«n func╚Ťie de care se organizeaz─â ╚Öi se desf─â╚Öoar─â acest tip de activit─â╚Ťi sunt:

Ed. fizica si sport

├Änot – Fotbal – Baschet – Dansuri Move UP

Limbi moderne

Engleza – Germana – Franceza – Italiana – Chineza

Matematica-Informatica

Matematica – Informatica

Public media

Public Speaking – Actorie

Orar After School Scoala ta privata din Bucuresti

2018-2019

Interval orarActivit─â╚Ťi
12:00 - 12:30Preluarea copiilor de la ┼čcoal─â
12:30 - 13:00Jocuri educaţionale, activităţi libere
13:00 - 13:30
Masa de prânz
13:30 - 14:35Efectuarea temelor
14:35 - 14:50Pauz─â de relaxare/activit─â┼úi ludice ┼či recreative/ joc ├«n aer liber
14:50 - 15:45Efectuarea temelor, consolidarea cuno╚Ötin╚Ťelor, preg─âtire suplimentar─â
15:45 - 16:00
Gustarea de dup─â-amiaz─â
16:00 - 18:00Activit─â╚Ťi voca╚Ťionale (Cluburi) / Activit─â╚Ťi ludice ╚Öi recreative (pictur─â, modelaj, jocuri de societate ┼či de perspicacitate, cerc de lectur─â, curs de creativitate, curs de cultur─â general─â), activit─â┼úi de dezvoltare personal─â

Structura anului scolar Scoala ta primara din Bucuresti

2019-2020

Semestrul I
9 septembrie ÔÇô 25 octombrie
Cursuri
26 octombrie ÔÇô 3 noiembrie
Vacan╚Ť─â intrasemestrial─â
4 noiembrie ÔÇô 20 decembrie
Cursuri
21 decembrie ÔÇô 12 ianuarie
Vacan╚Ť─â de iarn─â (Cr─âciun ╚Öi Anul Nou)
Semestrul II
13 ianuarie ÔÇô 3 aprilie
Cursuri*
4 aprilie- 21 aprilie
Vacan╚Ťa de Prim─âvar─â
22 aprilie ÔÇô 12 iunie
Cursuri
Programul de var─â
1 iulie ÔÇô 31 iulie
╚ścoala de var─â
19 august ÔÇô 30 august
╚ścoala ├«nchis─â pentru igienizare
7 septembrie
Reluarea activit─â╚Ťilor educa╚Ťionale pentru anul ╚Öcolar 2020-2021

* Programul na╚Ťional „╚ścoala altfel” S─â ╚Ötii mai multe, s─â fii mai bun se va desf─â╚Öura ├«n perioada 30 martie – 3 aprilie 2020.

Zile de s─ârb─âtori legale declarate prin lege ca fiind nelucr─âtoare, care sunt ├«n afara zilelor de week-end sau perioada vacan╚Ťelor ╚Öcolare: 24 ianuarie 2020 (vineri) – Ziua Unirii Principatelor Rom├óne; 1 mai 2020 (vineri) – Ziua Muncii; 1 iunie 2020 (luni) – Ziua Copilului; 8 iunie 2020 (luni) – A doua zi de Rusalii.

Echipa cadrelor didactice Scoala ta privata din Bucuresti

pedagog lazar alexandra

LAZ─éR ALEXANDRA IOANA

Pedagog școlar

Licen╚Ťiat─â ├«n Psihologie la Universitatea Spiru Haret din Bucure╚Öti, Facultatea de Psihologie ╚Öi ╚śtiin╚Ťele Educa╚Ťiei.

Dominat─â de dorin╚Ťa puternic─â de a ├«nv─â╚Ťa lucruri noi, de a se dezvolta pe plan profesional dar ╚Öi social, Alexandra Laz─âr a ├«nv─â╚Ťat pe parcursul facult─â╚Ťii despre sine, dar ╚Öi despre societatea ce o ├«nconjoar─â, dezvolt├ónd empatie ╚Öi spirit critic, ├«nv─â╚Ť├ónd despre importan╚Ťa feedback-ului ╚Öi a ascult─ârii ├«n rela╚Ťiile interumane.

Fiind pasionat─â de pedagogie ╚Öi consiliere educa╚Ťional─â Alexandra Laz─âr ├«╚Öi propune s─â urmeze programul de master al Universit─â╚Ťii din Bucure╚Öti ╚Öi s─â performeze ca ╚Öi consilier ╚Öcolar.

Nimic nu este mai interesant ╚Öi mai creativ din punctul ei de vedere dec├ót s─â lucreze cu copiii. Este o persoan─â r─âbd─âtoare ╚Öi creativ─â, cu experien╚Ť─â ├«n lucrul cu copiii cu autism, pe care ├«i consider─â speciali ╚Öi extrem de u╚Öor de eviden╚Ťiat ├«n diferite domenii. Printre pasiunile ei se numar─â ╚Öi informatica, fiind preocupat─â continuu de domeniul ╚Ötiin╚Ťelor exacte, cu competen╚Ťe ├«n programe precum SPSS ╚Öi ECDL.

Citeste in continuare

Inchide

profesor mihaela poenaru

MIHAELA POIENARIU

Profesor Clubul de Matematic─â-Informatic─â

Licen╚Ťiat ├«n Matematic─â – Informatic─â, Universitatea Bucure╚Öti

Baz├óndu-ne pe experien╚Ťa at├ót pedagogic─â c├ót ╚Öi social─â a Mihaelei Poienariu, referindu-ne ├«n mod clar la programul de Master ob╚Ťinut ├«n Modele matematice ╚Öi informatice cu aplicabilitate ├«n finan╚Ťe, b─ânci ╚Öi burse de valori din cadrul Universit─â╚Ťii Spiru Haret dar ╚Öi Doctoratul ├«n domeniul Ingineriei Mecanice, ob╚Ťinut la Institutul de Mecanic─â a Solidelor a Academiei Romane. Experien╚Ťa profesional─â ╚Öi social─â dob├óndit─â ├«n cadrul angaj─ârii ca profesor de informatic─â, asistent universitar ├«n cadrul Facult─â╚Ťii de Matematic─â-Informatic─â, Universitatea Spiru Haret; ╚Öi al Facult─â╚Ťii de Inginerie, Informatic─â ╚Öi Geografie, Universitatea Spiru Haret profesor de matematic─â, aceasta a dezvoltat calit─â╚Ťi profesionale ╚Öi principii educa╚Ťionale deosebite, care ii conduc eficient activitatea profesional─â .

Succesul tuturor activit─â╚Ťilor desf─â╚Öurate cu drag de Mihaela Poienariu au fost ghidate de sim╚Ťul puternic al responsabilit─â╚Ťii de care aceasta d─â dovad─â ╚Öi de dorin╚Ťa continu─â de a evolua at├ót ea c├ót ╚Öi de a ii ajuta pe cei din jurul ei s─â evolueze . Spiritul analitic ╚Öi corectitudinea cu care se implic─â ├«n orice activitate o fac s─â fie at├ót orientat─â spre misiune c├ót ╚Öi spre empatie .

├Än viitor aceasta se va ocupa cu siguran╚Ť─â de coordonarea ╚Öi ├«nfiin╚Ťarea cluburilor de matematic─â at├ót pentru ciclul primar c├ót ╚Öi pentru cel gimnazial ,de creearea unui club de excelen╚Ť─â ├«n matematic─â ╚Öi a unui club de criptare ╚Öi decriptare a mesajelor ╚Öi cu cea mai mare pl─âcere de participarea cu elevii la concursurile ╚Öi olimpiadele ╚Öcolare.

Citeste in continuare

Inchide

profesor neghiuc ioan

IOAN NEGHIUC

Profesor Clubul de Înot

Licen╚Ťiat ├«n Educa╚Ťie fizic─â ╚Öi Sport, Academia Na╚Ťional─â de Educa╚Ťie Fizic─â ╚Öi Sport, Bucure╚Öti

Av├ónd specializarea ├«n Nata╚Ťie ╚Öi o experien╚Ť─â didactic─â de peste 10 ani, Ioan Neghiuc este atestat de c─âtre Federa╚Ťia Francez─â de activit─â╚Ťi acvatice, ca Formator al activit─â╚Ťii acvatice pentru nou-n─âscu╚Ťi ╚Öi copii de v├órst─â mic─â.

Activitatea sa didactic─â este ├«ntr-o formare continu─â, urm├ónd ╚Öi ulterior coordon├ónd Cursul de nata╚Ťie ├«n baza sportiv─â Eforie Nord. De asemenea la BABY SPA, Wellness & pool, s-a implicat ├«n ini╚Ťierea ├«n ├«not a unor grupe de 10-15 copii, de v├órst─â prescolar─â ╚Öi ╚Öcolar─â, precum ╚Öi a copiilor mici (antepre╚Öcolari). Nu ├«n ultimul r├ónd, a activat ca Antrenor de ├«not pentru clasele V-VIII la Centrul de proiecte educa╚Ťionale ╚Öi sportive Bucure╚Öti (PROEDUS), ├«n cadrul proiectului ÔÇ×Cursuri gratuite de formare pentru elevii bucure╚ÖteniÔÇŁ. Din 2016 p├ón─â ├«n prezent activeaz─â ca Profesor ├Änot/Aquagym la Gr─âdini╚Ťa cu program prelungit Prietenii Mei.

Fiind o persoan─â dinamic─â, perseverenta ╚Öi cu excelente abilita╚Ťi de comunicare dob├óndite de-a lungul experien╚Ťei sale profesionale, Ioan Neghiuc este un profesor orientat spre ob╚Ťinerea de rezultate excelente cu elevii s─âi, iar aceste performan╚Ťe reprezint─â fundamentul pentru dezvoltarea unui Centru de Excelen╚Ť─â ├«n ├Änot, la International Premium School of Bucharest.

Citeste in continuare

Inchide