After school

Prima școală gimnazială de excepție s-a deschis în Sudul Bucureștiului!

Programul After School Scoala ta privata din Bucuresti

Programul AFTER SCHOOL se adresează elevilor din ciclul primar care frecventează altă școală decât Școală Gimnazială International Premium School of Bucharest și cuprinde zilnic diferite tipuri de activități: activități de pregătire a temelor școlare, consolidarea cunoștințelor și pregătire suplimentară, activități vocaționale (Cluburi incluse sau nu în taxă, în funcție de tipul de program ales), activități liber-alese și ludice, precum și 2 mese/zi ( masa de prânz și gustarea de după-amiază). Activitățile sunt coordonate de către pedagogul școlar, căruia i se alătură profesorii de specialitate care conduc activitățile vocaționale (Cluburi).

Copiii beneficiază de spații și dotări ultra-moderne (bibliotecă, laboratoare și cabinete didactice, săli de studiu cu table interactive și alte materiale didactice adaptate nivelurilor de vârstă, sala de mese, spații indoor și outdoor destinate activităților sportive și ludice).

Programul AFTER SCHOOL răspunde nevoilor educaționale ale școlarilor, raportate la echilibrul dintre activitate intelectuală – activitate fizică – relaxare, precum și programului prelungit de lucru al părinților.

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE ON-LINE ÎN ANUL ȘCOLAR 2020-2021 !
Detalii si inscrieri

Arii/Profile vocationale optionale Scoala ta privata din Bucuresti

Oferta educațională a Școlii include activități vocaționale opționale, care au drept obiective principale dezvoltarea armonioasă, identificarea fondului aptitudinal și, mai ales, dezvoltarea acestuia pentru a atinge performanța.

Ariile vocaționale în funcție de care se organizează și se desfășoară acest tip de activități sunt:

Ed. fizica si sport

Înot – Fotbal – Baschet – Dansuri Move UP

Limbi moderne

Engleza – Germana – Franceza – Italiana – Chineza

Matematica-Informatica

Matematica – Informatica

Public media

Public Speaking – Actorie

Orar After School Scoala ta privata din Bucuresti

2018-2019

Interval orarActivități
12:00 - 12:30Preluarea copiilor de la şcoală
12:30 - 13:00Jocuri educaţionale, activităţi libere
13:00 - 13:30
Masa de prânz
13:30 - 14:35Efectuarea temelor
14:35 - 14:50Pauză de relaxare/activităţi ludice şi recreative/ joc în aer liber
14:50 - 15:45Efectuarea temelor, consolidarea cunoștințelor, pregătire suplimentară
15:45 - 16:00
Gustarea de după-amiază
16:00 - 18:00Activități vocaționale (Cluburi) / Activități ludice și recreative (pictură, modelaj, jocuri de societate şi de perspicacitate, cerc de lectură, curs de creativitate, curs de cultură generală), activităţi de dezvoltare personală

Structura anului scolar Scoala ta primara din Bucuresti

2019-2020

Semestrul I
9 septembrie – 25 octombrie
Cursuri
26 octombrie – 3 noiembrie
Vacanță intrasemestrială
4 noiembrie – 20 decembrie
Cursuri
21 decembrie – 12 ianuarie
Vacanță de iarnă (Crăciun și Anul Nou)
Semestrul II
13 ianuarie – 3 aprilie
Cursuri*
4 aprilie- 21 aprilie
Vacanța de Primăvară
22 aprilie – 12 iunie
Cursuri
Programul de vară
1 iulie – 31 iulie
Școala de vară
19 august – 30 august
Școala închisă pentru igienizare
7 septembrie
Reluarea activităților educaționale pentru anul școlar 2020-2021

* Programul național „Școala altfel” Să știi mai multe, să fii mai bun se va desfășura în perioada 30 martie – 3 aprilie 2020.

Zile de sărbători legale declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, care sunt în afara zilelor de week-end sau perioada vacanțelor școlare: 24 ianuarie 2020 (vineri) – Ziua Unirii Principatelor Române; 1 mai 2020 (vineri) – Ziua Muncii; 1 iunie 2020 (luni) – Ziua Copilului; 8 iunie 2020 (luni) – A doua zi de Rusalii.

Echipa cadrelor didactice Scoala ta privata din Bucuresti

pedagog lazar alexandra

LAZĂR ALEXANDRA IOANA

Pedagog școlar

Licențiată în Psihologie la Universitatea Spiru Haret din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Dominată de dorința puternică de a învăța lucruri noi, de a se dezvolta pe plan profesional dar și social, Alexandra Lazăr a învățat pe parcursul facultății despre sine, dar și despre societatea ce o înconjoară, dezvoltând empatie și spirit critic, învățând despre importanța feedback-ului și a ascultării în relațiile interumane.

Fiind pasionată de pedagogie și consiliere educațională Alexandra Lazăr își propune să urmeze programul de master al Universității din București și să performeze ca și consilier școlar.

Nimic nu este mai interesant și mai creativ din punctul ei de vedere decât să lucreze cu copiii. Este o persoană răbdătoare și creativă, cu experiență în lucrul cu copiii cu autism, pe care îi consideră speciali și extrem de ușor de evidențiat în diferite domenii. Printre pasiunile ei se numară și informatica, fiind preocupată continuu de domeniul științelor exacte, cu competențe în programe precum SPSS și ECDL.

Citeste in continuare

Inchide

profesor mihaela poenaru

MIHAELA POIENARIU

Profesor Clubul de Matematică-Informatică

Licențiat în Matematică – Informatică, Universitatea București

Bazându-ne pe experiența atât pedagogică cât și socială a Mihaelei Poienariu, referindu-ne în mod clar la programul de Master obținut în Modele matematice și informatice cu aplicabilitate în finanțe, bănci și burse de valori din cadrul Universității Spiru Haret dar și Doctoratul în domeniul Ingineriei Mecanice, obținut la Institutul de Mecanică a Solidelor a Academiei Romane. Experiența profesională și socială dobândită în cadrul angajării ca profesor de informatică, asistent universitar în cadrul Facultății de Matematică-Informatică, Universitatea Spiru Haret; și al Facultății de Inginerie, Informatică și Geografie, Universitatea Spiru Haret profesor de matematică, aceasta a dezvoltat calități profesionale și principii educaționale deosebite, care ii conduc eficient activitatea profesională .

Succesul tuturor activităților desfășurate cu drag de Mihaela Poienariu au fost ghidate de simțul puternic al responsabilității de care aceasta dă dovadă și de dorința continuă de a evolua atât ea cât și de a ii ajuta pe cei din jurul ei să evolueze . Spiritul analitic și corectitudinea cu care se implică în orice activitate o fac să fie atât orientată spre misiune cât și spre empatie .

În viitor aceasta se va ocupa cu siguranță de coordonarea și înființarea cluburilor de matematică atât pentru ciclul primar cât și pentru cel gimnazial ,de creearea unui club de excelență în matematică și a unui club de criptare și decriptare a mesajelor și cu cea mai mare plăcere de participarea cu elevii la concursurile și olimpiadele școlare.

Citeste in continuare

Inchide

profesor neghiuc ioan

IOAN NEGHIUC

Profesor Clubul de Înot

Licențiat în Educație fizică și Sport, Academia Națională de Educație Fizică și Sport, București

Având specializarea în Natație și o experiență didactică de peste 10 ani, Ioan Neghiuc este atestat de către Federația Franceză de activități acvatice, ca Formator al activității acvatice pentru nou-născuți și copii de vârstă mică.

Activitatea sa didactică este într-o formare continuă, urmând și ulterior coordonând Cursul de natație în baza sportivă Eforie Nord. De asemenea la BABY SPA, Wellness & pool, s-a implicat în inițierea în înot a unor grupe de 10-15 copii, de vârstă prescolară și școlară, precum și a copiilor mici (antepreșcolari). Nu în ultimul rând, a activat ca Antrenor de înot pentru clasele V-VIII la Centrul de proiecte educaționale și sportive București (PROEDUS), în cadrul proiectului „Cursuri gratuite de formare pentru elevii bucureșteni”. Din 2016 până în prezent activează ca Profesor Înot/Aquagym la Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei.

Fiind o persoană dinamică, perseverenta și cu excelente abilitați de comunicare dobândite de-a lungul experienței sale profesionale, Ioan Neghiuc este un profesor orientat spre obținerea de rezultate excelente cu elevii săi, iar aceste performanțe reprezintă fundamentul pentru dezvoltarea unui Centru de Excelență în Înot, la International Premium School of Bucharest.

Citeste in continuare

Inchide