Invatamantul gimnazial Scoala ta privata din Bucuresti
Programul zilnic al fiecărui ciclu de învățământ (gimnazial, respectiv primar) cuprinde atât activitățile didactice cotidiene prevăzute în Curricula Națională (inclusiv Curriculum la Decizia Școlii), cât și activități liber-alese, activități vocaționale și 3 mese pe zi (gustarea de fructe, masa de prânz și gustarea de după-amiază). Astfel, programul elevilor răspunde deopotrivă solicitărilor părinților, cu un program de lucru prelungit și, mai ales, nevoilor educaționale ale școlarilor, raportate la echilibrul dintre activitate intelectuală – activitate fizică – relaxare.

Arii/Profile vocationale optionale Scoala ta gimnaziala din Bucuresti
Oferta educațională a Școlii include activități vocaționale opționale, care au drept obiective principale dezvoltarea armonioasă, identificarea fondului aptitudinal și, mai ales, dezvoltarea acestuia pentru a atinge performanța.
Ariile vocaționale în funcție de care se organizează și se desfășoară acest tip de activități sunt:
Matematica-Informatica
Matematica, Informatica
Limbi straine
Engleza, Franceza, Germana, Pregatire Cambridge, Chineza, Araba
Ed. fizica si sport
Baschet, Karate, Dans/Balet, Inot, Badminton, Sah
Arte
Pictura, Pian, Little Broadway, Scoala de TV
Dezvoltare personala
Dezbatere, Lectura creativa, Caligrafie, Logopedie, Micul Bucatar
Structura anului scolar Scoala ta gimnaziala din Bucuresti
2020-2021
* Programul național „Școala altfel” Să știi mai multe, să fii mai bun se va desfășura în perioada 10 mai – 14 mai 2021.
Zile de sărbători legale declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, care sunt în afara zilelor de week-end sau perioada vacanțelor școlare: 30 noiembrie (luni) – Ziua Sfântului Andrei; 1 decembrie (marți) – Ziua Națională a României; 1 iunie (marți) – Ziua Copilului.
Echipa cadrelor didactice Scoala ta gimnaziala din Bucuresti

IOAN NEGHIUC
Educație fizică și Sport
Licențiat în Educație fizică și Sport, Academia Națională de Educație Fizică și Sport, București
Având specializarea în Natație și o experiență didactică de peste 10 ani, Ioan Neghiuc este atestat de către Federația Franceză de activități acvatice, ca Formator al activității acvatice pentru nou-născuți și copii de vârstă mică.
Activitatea sa didactică este într-o formare continuă, urmând și ulterior coordonând Cursul de natație în baza sportivă Eforie Nord. De asemenea la BABY SPA, Wellness & pool, s-a implicat în inițierea în înot a unor grupe de 10-15 copii, de vârstă prescolară și școlară, precum și a copiilor mici (antepreșcolari). Nu în ultimul rând, a activat ca Antrenor de înot pentru clasele V-VIII la Centrul de proiecte educaționale și sportive București (PROEDUS), în cadrul proiectului „Cursuri gratuite de formare pentru elevii bucureșteni”. Din 2016 până în prezent activează ca Profesor Înot/Aquagym la Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei.
Fiind o persoană dinamică, perseverenta și cu excelente abilitați de comunicare dobândite de-a lungul experienței sale profesionale, Ioan Neghiuc este un profesor orientat spre obținerea de rezultate excelente cu elevii săi, iar aceste performanțe reprezintă fundamentul pentru dezvoltarea unui Centru de Excelență în Înot, la International Premium School of Bucharest.
Citeste in continuare
Inchide

LOREDANA BĂNICĂ
Profesor Discipline Socio-Umane si
Consilier educațional
Licențiată în Psihopedagogie, Universitatea din București, Master în Strategii de adaptare și Integrare a Persoanelor cu Nevoi Speciale, Universitatea din București; Doctor în Psihologie.
Experiența acumulată în 20 ani de învățământ universitar și colaborările cu diferite asociații și fundații care au în centrul preocupărilor lucrul cu copiii, de vârste preșcolare și școlare, cu diferite cerințe educative, îi conferă competențele profesionale și flexibilitatea atitudinală necesare modelării personalității copiilor, mici și mari.
În calitate de Director al Centrului de Orientare și Consiliere în Carieră al Universității Spiru Haret, a participat în proiecte de consiliere educațională în mediul preuniversitar. De asemenea, s-a format în intervenția terapeutică pentru copii cu tulburări din spectrul Autismului. Este conducător de psihodramă, coordonând grupuri de dezvoltare personală și autocunaștere, inclusiv grupuri de suport pentru părinții copiilor cu autism. Autor de manuale universitare, formează viitori psihologi și pedagogi, în spiritul educației centrate pe interesul și ritmul de dezvoltare al copilului.
Pentru Loredana Bănică, fiecare copil este diferit și valoros în sine, cu potențial de dezvoltare care trebuie corect identificat și susținut. În echipă, putem face din școală mediul în care copiii să se regăsească cu bucurie, în care învățarea nu este egală doar cu achiziția de cunoștințe, ci cu o treaptă de afirmare a propriei personalități în formare. Mai mult, școala este un loc în care fiecare professor învață zilnic de la proprii elevi despre respect, valoare și creștere spirituală.
Citeste in continuare
Inchide

ALEXANDRA MARIAN
Educație muzicală
Licențiată în Canto clasic și Pian, Universitatea Națională de Muzică din București. După licență, Alexandra Marian a urmat cursurile de master în cadrul aceleiași instituții în domeniul Stilistică interpretativă instrumentală și vocală. De asemenea, a absolvit cursurile Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, nivelul I-primar/gimnazial și nivelul II- liceal.
A acumulat o experiență de peste 10 ani în arta predării pianului, educaţiei muzicale şi a lecţiilor de canto, lucrând în cadrul grădinițelor și școlilor în care a avut plăcerea să predea: Școala și Grădinița Arlechino&Friends, Albă ca Zăpada, Butterfly, Grădinița nr.98, nr.2, nr.97, nr. 248, Grădinița Junior, Grădinița și Școala Happy Planet Kids și Școala Drumul Artelor, Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei.
Alexandra Marian este o fire veselă, căreia îi place să lucreze cu copiii. Atunci când întâmpină o problemă care ar putea afecta buna desfășurare a orei, găsește metodele cele mai potrivite pentru a continua lecția într-un mod cât mai plăcut. Dorește să fie mai mult decât un profesor, să fie și prietena elevilor săi. Facilitează prelucrarea și procesarea informațiilor de către copii, precum și formarea abilităților muzicale ale acestora prin folosirea diverselor metode și strategii didactice. Stabilește cu claritate obiectivele educaționale pe care urmează să le realizeze și se adaptează în funcție de cerințele și personalitatea fiecărui copil.
Pe viitor își propune organizarea constantă a concertelor de muzică și a recitalurilor muzicale, în care toți elevii să își demonstreze talentul și performanțele, precum și să facă cunoștință tuturor colegilor lor cu diferitele instrumente muzicale.
Citeste in continuare
Inchide

MIHAELA POIENARIU
Matematică
Licențiat în Matematică – Informatică, Universitatea București
Bazându-ne pe experiența atât pedagogică cât și socială a Mihaelei Poienariu, referindu-ne în mod clar la programul de Master obținut în Modele matematice și informatice cu aplicabilitate în finanțe, bănci și burse de valori din cadrul Universității Spiru Haret dar și Doctoratul în domeniul Ingineriei Mecanice, obținut la Institutul de Mecanică a Solidelor a Academiei Romane. Experiența profesională și socială dobândită în cadrul angajării ca profesor de informatică, asistent universitar în cadrul Facultății de Matematică-Informatică, Universitatea Spiru Haret; și al Facultății de Inginerie, Informatică și Geografie, Universitatea Spiru Haret profesor de matematică, aceasta a dezvoltat calități profesionale și principii educaționale deosebite, care ii conduc eficient activitatea profesională .
Succesul tuturor activităților desfășurate cu drag de Mihaela Poienariu au fost ghidate de simțul puternic al responsabilității de care aceasta dă dovadă și de dorința continuă de a evolua atât ea cât și de a ii ajuta pe cei din jurul ei să evolueze . Spiritul analitic și corectitudinea cu care se implică în orice activitate o fac să fie atât orientată spre misiune cât și spre empatie .
În viitor aceasta se va ocupa cu siguranță de coordonarea și înființarea cluburilor de matematică atât pentru ciclul primar cât și pentru cel gimnazial ,de creearea unui club de excelență în matematică și a unui club de criptare și decriptare a mesajelor și cu cea mai mare plăcere de participarea cu elevii la concursurile și olimpiadele școlare.
Citeste in continuare
Inchide

FLORICA DUȚĂ
Limba română
Licențiată și doctor în filologie, Universitatea din Craiova, Facultatea de Filologie
Având o experiență didactică de peste ani, Florica Duță s-a implicat în numeroase proiecte școlare de succes. A coordonat programul Lingua E: „Italia-România: rădăcini istorice şi lingvistice comune Leopardi şi Eminescu”, în cadrul proiectului Leonardo da Vinci – Cunoaștere umanistică, a participat în mod activ la organizarea, redactarea și editarea proiectului, fiind astfel membru în comisia de proiect. Acest proiect fiind unul european cu conținut educativ s-a bazat pe importanța schimburilor culturale școlare alături de Proiectul Comenius, acţiune 3, Ewhum, FELJEU (Festival Européen du Livre et de la Lecture Jeunes), La Rochelle 21-23 Mars 2007, Proiectul Comenius, acţiune 3, Ewhum, (European Humanism in the World), Proiectul Comenius, acţiune 3, Ewhum –Festival du Cinéma „Premier Plans”, Angers –Franţa.
Cu o vastă experiență didactică și pedagogică, recunoscută ca profesor îndrumător metodist ISMB, mentor pentru practica pedagogică a studenţilor, profesor de limba italiană, profesor de limba şi literatura română, Florica Duță își doreste ca pe viitor să atingă performanțe materializate prin rezultatele elevilor la clasă şi în afara clasei.
Citeste in continuare
Inchide

Ionela Gîdea –Sănduțu
Limba franceză
Licențiată în Limba și literatura Franceză, Universitatea din Craiova, Facultatea de Istorie
După finalizarea studiilor de liceță, Ionela Gîdea -Sănduțu a urmat cursurile de Master Didactica limbilor străine – Fundamente și strategii actuale, la Facultatea de Limbi si Literaturi străine, Universitatea din București. În anul 2015 a obținut gradul didactic I, îmbogățindu-și experiența profesională în cadrul stagiilor de pregătire din Franța, precum Formation pédagogiques pour professeurs de FLE-2005, CLA, Besançon și Formation pédagogiques pour professeurs de FLE-2013, Vichy.
A participat la numeroase activități desfășurate la Institutul Francez din București. Din anul 2012 și până în prezent a participat ca profesor evaluator la Examenul de Competente Lingvistice în cadrul Examenului de Bacalaureat. De asemenea, a obținut numeroase premii cu elevii la concursuri de specialitate (premiul II la concursul Chants, sons sur scène, locul II la Concursul Internațional Chants sur scene desfășurat la Institutul Francez din București, locul III la Simpozionul Municipal Invenții de-a lungul timpului.
Acestea sunt doar câteva motive pentru care Ionela Gîdea – Sănduțu ne invita să învățăm împreună limba franceză, limbă care este vorbită în întreaga lume de peste 260 de milioane de oameni și folosită pe cele cinci continente. Atât în țara noastră, cât și în întreaga lume, limba franceză este studiată ca a doua limbă străină, fiind peste 100 de milioane de vorbitori nativi ai limbii franceze. Astfel, învățarea limbii franceze reprezintă o plăcere, o poartă spre culturalitate și, totodată, o oportunitate de a avea o viață profesională de succes.
Citeste in continuare
Inchide

TĂNASĂ DANIELA
Profesor limba engleză
Licențiată în Litere și Științe ale Comunicării, specializarea Limbi Și Literaturi Străine, Franceză-Engleză şi absolventă a Departamentului de Pregătire al Personalului Didactic nivel I – primar/gimnazial, Tănasă Daniela este în prezent studentă a Universității Politehnica București, specializarea Business Engeneering and Entrepreneurship şi a cursurilor pedagogice nivel II – liceal. Cu o experiență de peste 4 ani în învățământ, şi-a susținut activitatea atât în şcoli de stat, cât şi în mediul privat.
Este un profesor dedicat, cu un optimism şi energie pozitivă debordantă. Este promotoare a învățării eficiente şi a dezvoltării abilităților prin însușirea limbii engleze. Abordările moderne în predarea limbii engleze vor conduce elevii Școlii Gimnaziale International Premium School of Bucharest pe drumul performanței şi al dragostei față de disciplina Limba engleză.
Misiunea ei este aceea de a promova inovația în educație, de a asigura o atmosferă, la clasă, cât mai plăcută. Ceea ce ea urmărește în mod constant este să ajute elevii să își păstreze entuziasmul și dorința de a învăța, încurajează gândirea logică și practică, creativitatea copiilor și de a le dezvolta setea de cunoaștere și explorare.
Citeste in continuare
Inchide

IOANA DIANA VOLOACĂ
Educație Plastică
2010 – 2013 Doctor în arte vizuale/Diplomă de doctor – Universitatea Națională de Arte București, Facultatea de Arte Plastice și Decorative
2011 – Formator – cod COR 241205 – Fundaţia România de Mâine- Centrul de Formare Profesională a Adulţilor
2006 – 2008 Master în Mass Media și Comunicare/Diplomă studii masterale – Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Jurnalism
1995 – 2000 Licentiat în Filosofie (Universitatea București, Facultatea de Filosofie); Diplomă în Jurnalism (Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Filosofie și Jurnalism)
Începând cu anul 2002 Ioana Voloacă și-a construit cariera în jurul activității didactice fiind, pe rând, preparator, asistent universitar, lector și conferențiar în cadrul Universității Spiru Haret, în paralel fiind implicată în proiecte culturale, antreprenoriale și sociale, centrate pe calitate în învățământ și educație prin artă. Având o experiență interdisciplinară în domeniul comunicării, atât jurnalistică (studii masterale de Comunicare și Relații Publice) cât și artistică, fiind doctor în arte vizuale (studii doctorale la Universitatea Națională de Arte București), fațetele comunicării în lucrul cu copiii sunt înțelese pe deplin din trei perspective: cea a pedagogului, cea a jurnalistului și cea a artistului.
Un copil se formează încă din primii ani de școală, iar misiunea mea ca profesor de Educație plastică în cadrul International Premium School of Bucharest este de a extinde orizonturile creative ale fiecărui copil în parte, de a-l ajuta să-și însuşeşască valorile necesare în formarea lui ulterioară, de a-l apropia de domeniul artistic, de a-i dezvolta aptitudinile creative și de a-i arăta că este unic și talentat.
Citeste in continuare
Inchide

IOANA GHEORGHE
Profesor de Educație fizică și sport
Licențiată în Educație fizică și sport, având titlul academic de Doctor în Educație fizică și sport pe problematica dezvoltării capacității motrice la copiii de gimnaziu (V-VIII), lector universitar la Facultatea de educatie fizică și sport din cadrul Universității Spiru Haret, a acumulat o experiență didactică în învățământul preuniversitar și universitar de peste 24 de ani. Este atât coordonator de practică pedagogică de specialitate (educație fizică și sport), cât și coordonator al programelor de masterat universitar din domeniul sportului și educației fizice.
O fire dinamică, plină de energie și entuziasm, creativă în ceea ce privește jocurile de mișcare, se lasă inspirată de elevii săi pentru elaborarea celui mai potrivit context de dezvoltare și manifestare personală a aptitudinilor fizice și a capacităților native și dobândite ale acestora.
Se implică în activitățile curriculare și extracurriculare ale Scolii Gimnaziale International Premium School of Bucharest și este dornică să experimenteze lumea alături de cercetașii ei premium.
Citeste in continuare
Inchide

SILVIA LĂUNEANU
Profesor Muzică,
Coordonator Club Little Broadway
Licențiată în Vioară clasică și compoziție, Academia de Muzică din București Ciprian Porumbescu și la Universitarea de Vest din Timișoara, a început studiul viorii încă de la vârsta de 6 ani. În timpul anilor de școală a participat la numeroase Concursuri Internaționale pentru tineri interpreți. La 12 ani obține primul său premiu internațional (Praga) pentru vioară clasică, având în palmaresul său 27 de premii și 5 trofee. După absolvirea Conservatorului, Silvia Lăuneanu a hotărât să facă un pas important în carieră și s-a lansat și în segmentul muzicii pop. A lansat pe piața muzicală autohtonă 4 albume (cu propriile compoziții), a participat în peste 40 de turnee naționale și internaționale, a avut apariții TV în toate emisiunile de profil și prezență pe posturile de radio. În anul 2008, debutează și în spectacole de gen muzical, obținând rolul principal în celebrul The Rocky Horror Picture Show.
După o vastă experiența scenică, în urmă cu 4 ani, Silvia a hotărât să împărtășească din experiența sa scenică. Stabilită la New York, a descoperit frumusețea muncii pedagogice și a devenit coordonator muzical în cadrul Institutului de Artă Rainbow din New York. A susținut numeroase ateliere și workshop-uri de muzică, lecții deschise de canto și vioară.
Înainte de toate, este un om care acționează și gândește liber. Un om empatic, corect, ferm, care pune mare preț pe etica muncii. Consideră că pentru a avea o carieră și o viață de succes trebuie neapărat să-ti creezi o viziune largă și un mod de a gândi flexibil. Este un o persoană veselă, optimistă și creativă. Prin strategii didactice personale, facilitează procesarea informațiilor de către elevi și prin joculețe muzicale, îndrumându-și elevii pe tărâmul celor 7 note muzicale fermecate. Își stabilește cu claritate obiectivele și întotdeauna își finalizează proiectele.
A dezvoltat o relație profundă cu fiecare elev în parte și a acționat în funcție de personalitatea fiecărui copil. După punerea în scenă a spectacolului de tip musical Povestea Omului de Zăpadă , elevii Școlii Gimnaziale International Premium School of Bucharest au participat și la Concursul de talente Cupa Prieteniei (desfășurat on-line). Silvia își propune organizarea constantă de evenimente care să-i antreneze pe elevi pentru scenă și viață, în acest fel dezvoltându-le elevilor încrederea în sine, creativitatea și echilibrarea emoțiilor.
Citeste in continuare
Inchide

RĂDULESCU IOANA NICOLETA
Director IPSB,
Profesor de Matematică și Informatică
Drumul spre Facultatea de Matematică din cadrul Universității București a venit în mod natural, ca efect al interesului și ușurinței cu care a acumulat cunoștințe din acest domeniu, precum și al profilului real (matematică-informatică) pe care l-a urmat în Colegiul Național Elena Cuza din București. Studiile în domeniul matematicii le-a completat cu programe postuniversitare precum ,,Master în domeniul matematicii,, – Universitatea București, “Tehnologia Informației” şi “Management Educațional”, la Universitatea Tehnică de Construcții din București, încununate cu titlul de master în anul 2008, respectiv 2010. Animată de dorința de a fi competentă din punct de vedere profesional, a reușit să își depășească limitele în mai multe rânduri. Bursa de studii pe perioada doctoratului și stagiul pe care l-a petrecut, studiind la Universitatea din Sevilla, încununat cu titlul de Doctor în ştiinţe exacte, obţinut în septembrie 2011, este una din dovezi.
De-a lungul timpului, a participat la proiecte şi programe educaționale, precum proiecte de reformă în învățământ. Odată cu multitudinea de proiecte, programe, cursuri de formare și dezvoltare pe care le-a absolvit, a conștientizat valoarea și inspirația pe care le aduce oamenilor din viața ei, lucru care îi dă curaj să perseverez în ceea ce face zi de zi în scoală.
Crede cu tărie că ”lumea se schimbă prin educație!”. Nimic din ceea ce face pentru un copil nu este în zadar indiferent dacă poartă pălăria de profesor, mentor, formator, metodist, leader, manager de proiecte sau director. Prin munca susținută, pasiune, încrederea acordată, fiecare vis poate deveni realitate.
Misiunea şi pasiunea ei ca leader se nasc din dorința de a face diferența.
Experiența de viața de 15 ani cu elevii ii întărește convingerea că abilitățile formale, dar, mai ales informale, dobândite în Școala Gimnazială International Premium School Of Bucharest îi vor ajuta pe elevi să se dezvolte și le vor creste șansele de integrare într-o societate PREMIUM.
Citeste in continuare
Inchide